Taco Bell Romania Preturi

2.9/5 - (32 votes)
2023, Prices may vary by location and are updated frequently.

Iat? o list? cu cele mai recente ?i actualizate pre?uri pentru meniul Taco Bell (România).

Articol Preț

Top sellers

Yummy Fries lei30.14
Cheesy Bacon Fries Burrito lei26.68
Crunchwrap Supreme lei25.68

Garnituri și sosuri

Cartofi prăjiți - porție mare lei10.64
Nachos - porție mare lei10.64
Sos Nacho Cheese lei4.38
Sos Guacamole lei4.38
Sos Sour Cream lei4.38
Ardei Jalapeños lei3.00

Specialități

Nachos Supreme lei27.64
Chalupa Supreme lei16.36
Izzy Cheezy lei15.59

Tacos & Burritos

Fajita Burrito lei21.77
Griller Beefy lei15.59
Crunchy Taco Supreme lei11.05
Soft Taco Supreme lei11.05

Oferte de grup

Family Box lei129.00

Meniuri & box-uri

Meniu Cheesy Bacon Fries Burrito lei42.77
Meniu Crunchwrap Supreme lei41.82
Meniu Fajita Burrito lei37.91

Băuturi

Monster 0,5L lei12.73
Bere Heineken 330ml lei9.36
Coca-Cola 0.5L lei8.36
Coca-Cola Zero 0,5 L lei8.36
Fanta 0,5L lei8.36
Sprite 0,5L lei8.36
FUZETEA Lamâie 0,5L lei8.36
FUZETEA piersică 0,5L lei8.36
Schweppes Kinley 0,5L lei8.36
Apă minerală Dorna 0,5 L lei6.82
Apă plată Izvorul Alb 0,5L lei6.82

Desert

Churros cu sos caramel lei10.26
Cinnamon twist lei7.36

Noutăți

Crispy Chicken Burrito lei22.00
Crispy Chicken Taco Supreme lei11.50
Act de Renunțare: PriceListo adună informații reale despre prețuri din surse, cum ar fi vizite la fața locului, site-uri web de afaceri și interviuri telefonice. Prețurile raportate pe această pagină web derivă din una sau mai multe dintre aceste surse. Desigur, prețurile raportate pe acest site nu pot fi curente și s-ar putea să nu se aplice pentru toate locațiile unui anumit brand de afaceri. Pentru a obține prețuri curente, contactați locația individuală de afaceri care vă interesează.
PriceListo Taco Bell (RO) preturile oferite de PriceListo.

Taco Bell România: O Aventură Gustativă în Lumea Mexicană

Într-o lume a bucatelor rapide și a arome inconfundabile, Taco Bell a reușit să-și creeze un nume în industria gastronomică prin abordarea sa inovatoare și plină de savoare. În România, Taco Bell a adus farmecul bucătăriei mexicane și a captivat gusturile și inimile amatorilor de mâncare savuroasă și diversificată. Să explorăm reputația și popularitatea Taco Bell România în această călătorie culinară.

O Paletă de Arome Mexicane: Diversitatea Meniului Taco Bell

Taco Bell România ne întâmpină cu un meniu plin de arome autentice mexicane, adaptate cu grijă pentru a satisface gusturile locale. De la iconicul taco crocant la burrito-ul generos și până la delicioasele quesadilla, fiecare mâncare are în spate o poveste de gust și textură. Ceea ce face ca Taco Bell să fie special este diversitatea ingredientelor și combinațiile creative care îi permit fiecărui client să-și personalizeze experiența culinară.

Ingrediențele proaspete și condimentele autentice sunt secretul mâncării gustoase de la Taco Bell. Fiecare produs este creat cu atenție pentru a oferi un amestec de arome autentice care să trezească simțurile. Această abordare calitativă și autentică a făcut ca Taco Bell să se bucure de o reputație din ce în ce mai solidă în rândul iubitorilor de mâncare.

O Popularitate în Creștere: Alegerea Culinăriei Delicioase

Popularitatea în creștere a Taco Bell România este rezultatul a două elemente distincte: deliciile pe care le oferă și experiența pe care o creează. Cu un design modern și prietenos, restaurantul se transformă într-un loc de întâlnire preferat pentru tineri, familii și prieteni. Ambianța relaxată încurajează socializarea și savurarea fiecărei mușcături într-un cadru prietenos.

Clienții se bucură de versatilitatea meniului, care permite adaptarea mâncărurilor în funcție de preferințe. De la produsele cu carne la cele vegetariene sau vegane, Taco Bell România ține cont de diversitatea gusturilor și nevoilor fiecărui client. Această abordare personalizată a făcut ca restaurantul să devină o alegere populară în lumea gastronomică din România.

O Reputație Construită pe Calitate și Autenticitate

Reputația Taco Bell România se bazează pe principii fundamentale: calitate, autenticitate și inovație. Prin meniul său variat și plin de savoare, restaurantul a reușit să se impună ca o destinație culinară de referință pentru cei dornici să experimenteze bucătăria mexicană într-un mod autentic. Ingredientele proaspete și condimentele autentice transformă fiecare masă într-o călătorie gustativă autentică.

Pe măsură ce numărul clienților fideli crește, reputația Taco Bell România continuă să se consolideze. Experiența culinară unică, meniul adaptat și serviciul rapid și eficient sunt elementele care definesc această destinație culinară îndrăgită în rândul românilor.

Concluzie

Taco Bell România s-a impus ca un loc unde aromele autentice mexicane se întâlnesc cu inovația culinară. Reputația și popularitatea restaurantului se bazează pe meniul variat, calitatea ingredientelor și experiența autentică pe care o oferă fiecărui client. Indiferent dacă ești în căutarea unui taco crocant sau a unei burrito delicioase, Taco Bell România te așteaptă cu brațele deschise pentru a te bucura de o călătorie culinară de neuitat.

Pentru a afla mai multe despre Taco Bell, vizita?i site-ul lor oficial pe pagina de pornire Taco Bel.

Taco Bell România YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=OIEJ-pk6N9M