Burger King Magyarország árak

3.5/5 - (30 votes)
2023, Prices may vary by location and are updated frequently.

Íme a legfrissebb és naprakész Burger King menüárak listája (Magyarország).

Tétel Ár

SNACK

Közepes burgonya Ft1,040.19
XXL burgonya Ft1,192.31
Édesburgonya Ft1,217.80

SZÓSZOK & ÖNTETEK

HEINZ Ketchup Ft250.00
HEINZ Majonéz Ft250.00
HEINZ BBQ Ft250.00
HEINZ Salsa szósz Ft250.00
HEINZ Édes-savanyú szósz Ft250.00
HEINZ Curry-Mangó szósz Ft250.00
Chili Cheese szósz Ft243.65
Cézár öntet Ft290.00
Joghurtos öntet Ft290.00
Balzsamecetes öntet Ft290.00

SZÓSZOK

BBQ Ft222.50
Ketchup Ft223.08
Salsa szósz Ft228.00
Majonéz Ft223.08
Édes-savanyú szósz Ft222.50
Curry-Mangó szósz Ft222.50

DESSZERT

Bounty King Fusion Ft1,267.00
Brownie Cheesecake Ft1,012.88
OREO King Fusion Ft1,375.10
Epres-kekszes King Fusion Ft1,375.10
King Fusion NUTELLA-val Ft1,381.20
Belga Gofri NUTELLA-val Ft1,199.20
NUTELLA Muffin Ft1,199.20

ITALOK

COCA-COLA 0,33l Ft790.00
COCA-COLA ZERO 0,33l Ft790.00
FANTA 0,33l Ft790.00
SPRITE 0,33l Ft790.00
Happy Day multivitamin 0,2l Ft807.96
Jogi nyilatkozat: A PriceListo a tényleges árinformációkat olyan forrásokból gyűjti össze, mint például a helyszíni látogatások, az üzleti webhelyek és a telefonos interjúk. Az ezen a weboldalon közölt árak egy vagy több ilyen forrásból származnak. Természetesen előfordulhat, hogy az ezen a weboldalon közölt árak nem aktuálisak, és nem vonatkoznak egy adott üzleti márka minden helyére. Az aktuális árak megtekintéséhez vegye fel a kapcsolatot az Önt érdeklő vállalkozási hellyel.
PriceListo Burger King (HU) által biztosított árak PriceListo.

Burger King Magyarország: Ízletes Utazás a Hírnév és Népszerűség Világában

A gyorséttermek között van egy név, ami kifejezetten kitűnik: a Burger King. Fenséges hamburgereivel, ikonikus lánggrillezett technikájával és olyan ízvilággal, amely lenyűgözi az ízlelőbimbókat, a Burger King globális gasztronómiai ikonná nőtte ki magát. Ez a hírnév Magyarországon is megtalálható, ahol a Burger King nem csupán egy elismert márkát képvisel, hanem rendkívüli népszerűségnek is örvend. Velünk tartva bejárhatjuk a Burger King Magyarország világát, felfedezve hírnevüket, ízvilágukat és azt a varázslatot, ami népszerűvé tette őket a hazai közönség körében.

A Burger King Érkezése Magyarországra

A Burger King bevezetése a magyar gyorséttermi kultúrába jelentős mérföldkő volt. Az 1992-ben történt debütálásukkal új dimenziót hoztak a magyar ízlelőbimbókhoz. Az ikonikus lánggrillezett technikájukkal, a Burger King egyedi és csábító ízeket hozott, melyek gyorsan meghódították a helyieket, akik izgalommal várták, hogy kipróbálhassák az újdonságokat.

Az első étterem megnyitása Budapesten csupán a kezdet volt egy kulináris utazásnak, amely átformálta a magyarországi gyorséttermi kultúrát. Ahogy újabb és újabb helyszínek nyíltak meg az országban, a Burger King jelenléte egyenlővé vált a minőséggel, a változatossággal és a kiemelkedő ételélmény nyújtásával.

Hírnevük Kovácsolása Az Kiválóság Jegyében

A gyorséttermek versenykörnyezetében a hírnév az íz, a kiszolgálás és az ügyfél elégedettségen alapul. A Burger King Magyarország körültekintően alakította ki hírnevét nem csupán ínycsiklandó ételei által, hanem a magyar ízlési preferenciákhoz való alkalmazkodással is. Az alapvető elem, ami hozzájárult hírnevükhöz, az a márkavonzat a minőségi alapanyagok és azok gondos kiválasztása. Ez a kötelezettség vállalja, hogy minden falat frissességet és autentikusságot sugározzon, amelyre a magyar étkezési kultúra büszke.

Ezen kívül a Burger King Magyarország hírneve a változatosságban és az egyedi megközelítésben rejlik. A márka megérti, hogy az egyéni ízlések eltérőek, és emiatt széles választékot kínál, hogy minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb ételeket. Ez a személyre szabott hozzáállás bemutatja a Burger King elkötelezettségét a személyre szabott ételélmény nyújtása iránt.

Népszerűségük Varázsa

A népszerűség az az erő, ami egy gyorséttermet kulturális jelenséggé alakít, és a Burger King Magyarország ebben kiválóan teljesít. A népszerűség nem csupán az ízviláguknak köszönhető, hanem stratégiai törekvéseiknek is, amelyek mélyen rezonálnak a magyar közösséggel. A Burger King marketing erőfeszítései, legyenek azok online vagy offline, arra vannak tervezve, hogy kapcsolatot teremtsenek a magyarokkal, megindítsák a beszélgetéseket és összetartozás érzést hozzanak létre.

Egy kiemelkedő stratégia, amely hozzájárul a Burger King népszerűségéhez, az állandó innováció. A márka időről időre limitált ideig érvényes ajánlatokat és kreatív készítményeket vezet be, amelyek megfogják a magyar vendégek képzeletét. Ezek az egyedi termékek izgalmat keltnek és vonzzák a vendégeket a Burger King éttermekbe, akik izgatottan várnak, hogy megtapasztalják ezen egyedi ételélményeket.

Emellett a Burger King Magyarország elkötelezettsége a társadalmi felelősségvállalás és a közösségi részvétel iránt is hozzájárul népszerűségükhöz. A márka részvétele jótékonysági és fenntarthatósági kezdeményezésekben azt mutatja, hogy nem csupán egy gyorsétterem, hanem felelősségteljes vállalati polgár is.

Zárszó

A Burger King Magyarország útja ízben és népszerűségben gazdag. Az érkezésük új ízeket hozott, amelyek felébresztették a magyar ízlelőbimbókat. Hírnevük, amely a minőségi alapanyagokon és a változatos kínálaton alapul, tiszteletet és elismerést vívott ki a gyorséttermi palettán.

Népszerűségüket a kreatív ajánlatok és a közösségi részvétel hajtja, ami a Burger King Magyarországot az elfogadás és szeretet útjára állította. Ők nem csak egy gyorsétterem, hanem olyan kulináris partner, amely a magyar étkezési kultúra gazdagságát és sokszínűségét tükrözi.

Az utazás folytatódik, és egy dolog biztos: a Burger King Magyarország íze továbbra is lenyűgöző, hírnevük megőrzi az erejét, és népszerűségük ragyogni fog, mint a kiváló ételélményük tanúsága az ország szívében.

Ha többet szeretne megtudni a Burger Kingr?l, látogassa meg hivatalos weboldalukat a Burger King honlapján.

Burger King Magyarország Youtube